De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Nasrallah was een salopard, maar het was mijne salopard

Nasrallah was een salopard, maar het was mijne salopard

woensdag 2 oktober 2024 00:28
Spread the love

Als je dit schrijft mag je meestal naar de DRC vertrekken, maar ik wil al een tijdje mijn ongenoegen laten blijken over het feit dat Israël de vijand top down aanvalt.

We weten al langer dan vandaag dat Hizbollah, al-nizaam, Iran en de dari achter de gruweldaden zitten tegen de opstand van het moslimbroederschap in Syrië. Als je van de ikwaan was, dan was je van de onderlaag in Syrië.

Vrouwen van de Ikwaan mochten geen jobs hebben, mannen van de Ikwaan moesten lage jobs uitvoeren. Het heeft geen zin om de geschiedenis te herhalen, we weten allemaal dat al-nizaam die Ikwaan kwijt kreeg, zo vader als zoon.

Het is geen wonder dat de jaysh al-hur ontstonden en nog steeds bestaan in de uiterst conservatieve provincies in het noorden. Wat leek op een dubbele krieg Al-jaysh al-hur en ISIS, werd al snel een burgeroorlog omdat de gevangenissen van Moria opengingen en deze gingen heimelijk conflict zaaiën tussen de strijdende partijen tegen al-nizaam.

Com captagon staat al-nizaam nog altijd op haar benen, terwijl ze in Latijns-Amerika nog altijd zum coca zijn, hoe lang zal het duren voor een echte spil-over. (tweede bedrijf)

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!