Ontmoedigd door de gruwel? Niet doen. Neem een voorbeeld aan deze dame...
Mediakritiek, Tegendraads leesvoer -

Mensenrechtenactivisten aanhouden, sociale media verbannen en toch groeit het verzet tegen de gruwel

Journalisten worden in Groot-Brittannië aangehouden op basis van antiterrorismewetten en Facebook verbant media die daar over berichten. Het Westen blijft Israël bewapenen voor zijn genocide in Gaza. De Europese bevolking wil een onderhandelde einde aan de waanzin 'tot de laatste Oekraïener'. Verzet blijft zinvol. Begin met je te informeren over wat er echt gaande is, onder andere met deze tegendraadse informatie.

vrijdag 6 september 2024 11:21
Spread the love

 

Al Shifa. Foto; Wafa/CC BY-SA 3:0

Jonathan Cook: “De genocide van Israël blijft het schokkende bewijs dat de westerse hoofdsteden niet de bastions van democratie en de bolwerken tegen barbarisme zijn die ze beweren te zijn.” Het echte beleid komt hier op neer, Israël blijven bewapenen en tegelijkertijd beweren dat men zo Israël tot rede zal brengen. “Je kan een genocidaire staat niet tot rede brengen met ze te bewapenen.”

 

Sarah Wilkinson. Foto X

In 2023 werden in Groot-Brittannië meer dan 3.000 mensen opgepakt voor hun acties op sociale media. Journalisten wordt op basis van de antiterrorismewet ‘in afwachting van hun proces’ het zwijgen opgelegd – wat jaren op zich laat wachten (de échte politieke doelstelling). Alternatieve nieuwsbron The Cradle die dit bericht verspreidt over mensenrechtenactiviste Sarah Wilkinson werd recent zonder recht op beroep verbannen door Meta/Facebook.

Elektriciteitsfactuur Duitse gezinnen (1998-2024). Tabel : statista.com

De euforische oorlogsgeilheid van de EU-regeringen en NAVO-lidstaten is zo groot dat ze bereid zijn hun economische ondergang erbij te nemen. Nergens is dit gruwelijke fanatisme zo evident als in Duitsland. Sociaal-democraten en groenen in de regering en conservatieve christen-democraten in de oppositie willen de oorlog met Rusland verderzetten ‘tot de laatste Oekraïener’, terwijl de Duitse economie in elkaar klapt. Zelfs zware electorale verliezen overtuigen hen niet.

 

Alle ernstige peilingen wijzen op hetzelfde: in tegenstelling tot de EU-regeringen, de EU-Commissie, de NAVO en de mainstream media wil de meerderheid van de Europese bevolking onderhandelingen met Rusland voor een vreedzaam einde van de oorlog, niet omdat ze ‘pro-Russisch’ zouden zijn – de overgrote meerderheid verwerpt de Russische invasie – maar omdat ze de horror ‘tot de laatste Oekraïener’ willen stoppen.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!