27 juni vormingsavond bij DWM: Kloof tussen rijk & arm en economische wetten daarachter

Aan de ene kant is er de schandalige rijkdom van een handvol gefortuneerden en aan de andere kant is er miserie van een aanzienlijk deel van de wereldbevolking. Ook in eigen land is die kloof zeer groot. Hoe valt dat te verklaren? Welke economische wetten spelen hier? En hoe komt het dat we om de zoveel tijd in een crisis belanden?

donderdag 20 juni 2024 21:59
Spread the love

 

Daarover organiseert DeWereldMorgen een vormingsavond. Spreker is Marc Vandepitte, redactielid van DeWereldMorgen en auteur van boeken en artikels over deze kwesties.

 

Praktische informatie:

De avond gaat door in de Vooruitgangstraat 323, te Brussel (nabij Noordstation). Vanaf 18u30 zorgen wij voor koffie of thee. De vorming begint om 19u en eindigt om 21u.

Graag gratis inschrijven via redactie@dewereldmorgen.be.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!