De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

NAVO is als een terroristische organisatie!

dinsdag 24 september 2024 13:29
Spread the love

 

Voormalig MEP Mick Wallace over Oekraïne & Israël: “NAVO is als een terroristische organisatie”; stelt EU’s Gaza-hypocrisie aan de kaak.

In deze aflevering van Going Underground spreken we met voormalig lid van het Europees Parlement voor Ierland, Mick Wallace. Hij bespreekt de aanval op de Nord Stream pijpleiding, precies twee jaar geleden, die leidde tot de grootste uitstoot van methaan in de geschiedenis, de opkomst van anti-establishment linkse en rechtse politieke partijen nu de EU de belangen van de elites blijft dienen, massale desillusie met het niet-representatieve EU Parlement en het hele politieke systeem, Ursula Von der Leyen die zich gedraagt als een ‘slaafse dienares’ van het Amerikaanse imperium, de politieke klasse in Ierland die meegaat in het standpunt van Washington over de proxyoorlog in Oekraïne, de wurggreep van 60.000 lobbyisten over de EU-politiek, de toenemende greep van de NAVO op de EU-politiek en hoe de NAVO zich gedraagt als een terroristische organisatie, hoe Gaza ertoe heeft geleid dat het masker van de EU over haar steun aan Israël is afgevallen, en nog veel meer…

Going Underground, 23 september 2024; duur: 27min 40sec; engels gesproken, geen ondertiteling beschikbaar.

Audio podcast:

Hier te downloaden.
Klik op de afbeelding om de video in een nieuw venster te starten. Alle links kunnen geopend worden zonder bijkomende anticensuurmaatregelen.

VOLG Going Underground https://x.com/GUnderground_TV
VOLG Afshin Rattansi https://x.com/AfshinRattansi
ABONNEER op Telegram: https://t.co/xDEHJ0c6WW
VOLG op Rumble: https://rumble.com/c/GoingUnderground
Klik DUIMPJE OP op Facebook: https://www.facebook.com/GoingUndergroundTV/

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!