De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Cursiefje: ‘maar als je van Latakia bent, dan moet je zwijgen’

Cursiefje: ‘maar als je van Latakia bent, dan moet je zwijgen’

woensdag 16 oktober 2024 10:18
Spread the love

De duizend bommen en granten van Israël van Zuid-Libanon over Ba’albeck naar de noordelijke grenzen met Syrië. Toch zullen er geen bommen vallen op Latakia.

Latakia heeft als hoofdplaats een mooie badplaats, het zijn maar enkele gebouwen en daarnaast vele dorpen. Een daarvan is aansteker van een grote trajedie die ook al jaren mijn leven ruineerd.

Toch zullen er geen bommen vallen op Latakia, omdat elke Israëlitische politieker een Russisch paspoort heeft en de Russen diep in Latakia zitten. Dus er zullen daar geen bommen vallen omdat pisdjets Russen toch elkaar niet gaan uitmoorden.

Toch veel vaak stel ik mij de vraag, het leven in Rusland is echt hard, en hoe hard kunnen wij nog een doorsnee Rus straffen voor het gedrag van Putin in Oost-Europa, West-Afrika.

Vergeet natuurlijk niet dat spectre nu de VN heeft platgelegd. Guttierrez mag vallen, dag na dag, maar we nog steeds TP mazembe.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!