De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

(Cursiefje) Al-fadlan komt toe in Brussel

(Cursiefje) Al-fadlan komt toe in Brussel

maandag 14 oktober 2024 04:22
Spread the love

Het rijk staat in zenit en begint tekenen te vertonen van teloorgang. Al-Fadlan komt uit het rijk van de Abbasiden en gaat op zoek naar de meest noordelijke orient die een belangrijke doorstroom is voor de karwanen.

Fadlan is een diplomaat of een dragoman van de Abbasiden en heeft een duidelijk boodschap voor Team Fouad. Het socialisme is geen vrijand van de umma, ik ben er nog altijd niet uit of je actie door je af te scheiden van de socialistische partij een voordeel zal zijn voor de moslims.

Ons groot rijk in de orient heeft nog altijd niet de spelerei van Tean Adihar begrepen. De man die bij elke partij zat voor de linkse partij en die onmiddellijk alle leden ging toevoegen op sociale media. Want ik ken Adihar, maar iedereen kent Adihar.

We mogen niet vergeten dat de Orthodoxen bij de NV_a zitten, daarmee dat de moslims een degelijk alternatief kregen. En voor mij hun kaarten verspeelden, als ze geloven in een moslim gewest in België dat zitten ze verkeerd.”

“Je hoort het veel te vaak het volgende is de Sharia in voeren.” Als dit gebeurd dan houden de socialisten van antaño het zelf niet vol. Ik spreek Arabisch, maar wordt op straat als een kefir uitgescholden om ik eens graag een glaasje wijn drink.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!